Tävlingar bokade och tävlingsfrekvens

Jag fick en fråga om jag lagt av att skjuta men nej, det har jag inte. Det är ett livspussel som spökar lite och för att få ihop allt så blir det kanske inte lika många tävlingar inbokade. Sen ska det ju erkännas att med rådande bränslepriser, familjesituation m.m. är det inte lika lätt att få ihop ekonomin till det.

Däremot har säsongen faktiskt börjat bra med en höjning av lägstanivån. Som en del vet sköt jag Gothia Safari 3D och klämde till med 393 poäng vilket gav mig en vinst och Vaggerydsjakten innan dess slutade på 351. Så snittet höjs stadigt.

Vad som är intressant är att jag i år lyckats blanda 3D och Fält mer. Det är kul! Jag har nog sagt att jag har lite svårt att välja vilken av grenarna som är roligast. =)

Så för tillfället ligger följande bokat:
Stockafälten 24 mål Fält
Pärejakten 3D 24 mål/2pil
Svenska Mästerskapen Fält 24X24 mål

Det ska bli spännande att se om jag lyckas toppa formen på de två veckor som är kvar till tävlingarna startar då jag nu denna veckan ligger sjuk i en kraftig förkylning. I will provail!