Okej, ny setup inför årets tävlingar

Jag vet att jag går emot allt som kan anses vara helt traditionellt men regler är regler och får man så ska man om ambitionen ligger åt att vilja vara med i toppen och strida. Jag är inte helt överens med mig själv om jag kommer att fortsätta med det men detta året ska jag ge det en chans.

Min fina Stalker – Wolverine FXT har blivit utrustad med både Limbsavers OCH en pilhylla i plast. Får man så får man. Det har definitivt gett effekt. Jag märker en tydlig skillnad i precision och pilfrigång. Det stora elddopet kommer att bli i Huskvarna på Huskvarnapilen nästa helg när, för mig, årets första ute3D ska skjutas. Helgen därpå går Långfredagsjakten i Värnamo och då ska det testas än mer. Siktet är inställt på pallplats!

Ett träningspass idag gav ny energi till skyttet och träffarna satt väldigt bra ända ut till 30m vilket bådar gott inför säsongen.