Gott Nytt År

…och god fortsättning på 2014!

Nu ser jag med stor tillförsikt fram emot 2014. Klubben går live och en stor gemenskap ska bildas, licensen ska fixas, tävlingar ska deltagas i, pilar ska skjutas och för bövelen, se till att ha KUL!

Jag måste tacka alla bågskyttetokar som jag mött live, fått kontakt via FB samt fått hjälp, stöd och support av. Jag är glad över att ha blivit införlivad i denna sport på riktigt. Aldrig har någon hobby svept mig så under fötterna och framför allt inte så som en speciell gren som Traditionellt bågskytte har gjort! Flera med mig har också fastnat rejält och insett det otroligt roliga i det.

Det är makalöst skoj att se arbetet med föreningen nu bära frukt. Från de första tankarna på en sammanslutning till att vi nu snart är en officiell förening. För detta måste jag tacka Kävlinge GIF för stödet att vilja ta upp oss som en sektion och därmed ge oss de möjligheter vi inte hade haft annars.

Jag måste tacka min underbara flickvän som är så förstående och supportande. Jag älskar dig! <3

Gott Nytt 2014!!