Fält

Ja, det har INTE varit speciellt mycket skrivet här. Dels beror det på, som vissa vet, en familjeomständighet som har tvingat mig att avstå nästan allt skytte detta året. Saker har hänt och jag har hamnat i en längre sjukskrivning som också satt käppar i hjulet för träning och tävling i år. Det har inte varit en rolig tid och jag vill INTE hamna där igen. Sjukskrivningen är snart slut och på order av läkare fick jag ett mål för beteendeaktivering: anmäla mig till Stockamöllans fälttävling. För att trigga hjärnan att komma ihåg allt det jag tycker är roligt. Det var det…

Utan träning, utan tävlingar och utan att egentligen ha rört bågen på många månader åkte jag och sköt deras fält.

Uppvärmning gick väl så där och första delen, märkt runda, gick inte heller speciellt bra med blygsamma 113p på tolv mål. Andra rundan, omärkt runda märkte jag att hjärnan och kroppen vaknade till liv och kändes enormt positivt! 156p! Det är bra! Jag var nöjd och stolt över dels poängen men också att jag kände hur livet flöt tillbaka in i kroppen igen. Det är ju detta jag vill hålla på med! Tävlandet! Det skänker så mycket glädje i mig samtidigt som träningarna då ger en mersmak av att trimma in mig samtidigt som jag får/kan delge min kunskap till våra nyare skyttar sen.

Jag är på rätt väg tillbaka.

Tyvärr kommer mitt deltagande på SM inte vara garanterat då jag fortfarande måste fokusera på div andra saker men hoppas kunna satsa på 2019 istället.