Det kommer att bli en förändring

På gott och ont? Vem vet. Jag är dock övertygad om att en del kommer att höja på ögonbrynen, en del kommer att skaka på huvudet, en del kommer (kanske) jubla, en del kommer att tycka ett och annat. Jag kan inte hjälpa att jag är en nyfiken person!

Det innebär en del ändringar på siten med och lite fler kategorier kommer att dyka upp med olika ämnen relaterat till det.

Vad är det jag pratar om?!

Okej…here goes…

Just nu har jag en Hoyt Helix 25″ stock på ingång, jag letar lemmar, det finns stabbar, sikte, clicker och tabb hemma! JA! Jag ska börja skjuta FRISTIL eller Olympisk Recurve som det egentligen heter!

SÅ! Nu har jag släppt bomben! Happy? 😉

Varför tänker du? Jag älskar att skjuta 3D i I-klass med in tradbåge men
1. det är för långa perioder utan tävling på vinterhalvåret. Jag vill kunna tävla då med. Visst, Danmark har ett gäng inomhus3D men jag vill utforska tavelbiten. Det blir kanske en och annan taveltävling på sommarhalvåret också, vem vet?
2. Jag kan inte sluta titta på sändningar från recurvetävlingar. Det är ju så förbannat elegant när pilen går och bågen trillar och pendeln svänger. Sen är målet att skjuta på 70m och det känns som den ultimata utmaningen. Ja, det är enormt svårt med en tradbåge och ger en ännu högre utmaning men en tradbåge är inte avsedd för tavelskytte. Jag tycker att det är tråkigt med trad på tavla. Därför fristil som är ytterst lämplig för tavla!

Jag är nyfiken. Jag vill prova. Jag kan inte avfärda det förrän jag provat. Sen känner jag att jag vill kunna bidra med den kunskapen som utbildningsledare på klubben med.