Det börjar dra sig mot upploppet

Ja, faktiskt!

Nu är det nära. Öppningen är nära av Kävlinge GIF – Bågskytte. Invigningsdagen ska läggas ut i det snaraste och då kommer all info att finnas tillgänglig.

Just nu byggs det för fullt. Tavelstallage, bågställ och annat krafs! Våra klubbågar har kommit och vi besitter sex kompletta utrustningar för att kunna skjuta Barebow. Ethafoam är beställt till våra tavelbuttar och medlemmarna börjar trilla in.

Medlemmar ja, vi är uppe i åtta stycken registrerade medlemmar redan. Det kommer dessutom att trilla in ett större gäng så fort aktiviteterna kommer igång. Det känns riktigt roligt och spännande för framtiden! Just framtiden upplever vi som ljus för vår nystartade bågskytteförening vilket kan säkra vår existens. Vårt mål är att bli en förening som ALLA känner sig trygga hos, känner sig välkommen hos, vågar söka kontakt med.

Du hittar oss på Facebook —> Kävlinge GoIF Bågskytte
D
u hittar oss på IdrottOnline —> Kävlinge GoIF Bågskytte

Vår avsikt är också att kunna starta upp 3Dskyttet lite mer frekvent här i Skåne då många av oss har 3D som första val av bågskyttetävlande. Hur det går och blir återstår att se.