Bågskytte i Kävlinge är nu klubbat!!!!

Ja, ni läser rätt! Det är klubbat och godkänt att startas som sektion under Kävlinge GoIF (Gymnastik och Idrottsförening)! Vad vi ska heta kommer senare. Tanken är att vi ska ha tillgång till Högalids IP där det finns klubbstuga, kanslihus, omklädningsrum, förråd OCH en 70X30m gräsplan i en gryta med 2-3m vallar runt om. Kampen nu vad gäller skjutplats är bara att vi ska få tilldelat tider för att få vara där. (Inte helt enkelt)

Inledningsvis får det bli tavelskytte oavsett disciplin man skjuter i. Det får ta sina små steg för att få detta att rulla på bra. Få till en stabil förening där folk kommer för att träna regelbundet, inskrivna medlemmar som vill fortsätta och en verksamhet som håller ihop i ur och skur. SEN ska vi titta åt hållet tävling men det blir inte prio direkt. Om jag får hjälp att lösa allt detta av, som någon kallade det, slitvargar så ska vi garanterat kunna ha igång ett BRA bågskytte i Kävlinge Kommun!

En checklista över vad som skall göras:

1. Godkänna medlemsavgiftens storlek och skriva stadgarna
2. Skriva och skicka in ansökan till SBF och SkBF
3. Lista alla medlemmar på IdrottOnline
4. Söka startbidrag från SBF och kommun och hoppas på snabb handläggningstid
5. Bygga tavelmål och köpa in utrustning för klubbverksamhet som nybörjare kan få låna. Bågar, pilar, m.m.
5.5 Boka schemalagda veckobaserade tider för uteplan.
6. Förbereda invigningsdag
7. Köra på….

Nu har vi ett halvt år på oss att lösa detta. Det bör inte vara några problem men det kräver handlingskraft och engagemang från alla som vill hjälpa till! Så hör av dig till mig på jk @ jkay punkt se och anmäl ditt intresse!

1455850_10151736686843045_705713313_n

Min dotter provar på bågskytte hos Stockamöllans IF. Hon anammade stilen direkt!