3D SM gick över förväntan!

Ja, det gjorde det! VÄLDIGT över förväntan!

Lördagen började tidigt där inskjutningen startade 07.45 och lite senare samling med utsättning av patrullerna efter 09.00. Naturligtvis sätter det igång att regna. Massor!

Första målet är en gris på ca 24-26m avstånd. Första pilen som går iväg träffar en 8a. Andra…en 8a. Målet efter är en räv på kraftigt neråtskott. Det går så där. En bom och en femma men sen vänder det! Stabilt skytte hela dagen och känner att detta kommer att ge BRA poäng! det gör det! Jag smattrar in på 363 poäng efter 24 mål! Det är en höjning av personbästa med 32 poäng! Av 24 skyttar ligger jag nu sexa.

Dag 2 Söndag

Normalt så brukar det bli lite sämre resultat så här en andra dag men icke! Det bara hamrar på och känns skönt. Bortsett från vissa missöden så känner jag mig stabil, självsäker och konsekvent. Poängen ramlar in. Avslutet säger 373 poäng så ja, jag höjde personbästa igen! Med 10! Fatta! 373p! En femteplats och bara EN poäng från fjärdeplats som min vän Bosse från Alingsås tar.

Bomusen i det hela är att klubbens lag på SM tar silver! Vi är tvåa i lag!