3D SM 2021

Som alla vet har Coronan slagit sönder mycket av vårt sportutövande med inställda tävlingar, en kraftig nergång i träningsmöjligheter, minskat föreningsliv m.m. men nu kan vi skönja en öppning för vårt utövande! Då vaccinationer körs, redan tillfrisknade efter covid och allmänt en viss förmåga att hålla avstånd så verkar vi kunna tävla på riktigt igen!

Jag har klarat mig från sjukdom under dessa 1,5 år av smitta runt om (måtte det hålla i sig) och inte varit sjuk alls faktiskt. Jobbat som vanligt också. Jag är ju en av de som inte kan jobba hemifrån och tvingats ha potentiella smittohärdar runt mig varje dag.

…men nu! Den 21-22 augusti är det äntligen premiär för mig! Startar med Svenska Mästerskapen i 3D som går i Oskarshamn som min premiär för året. Känns skumt men bättre än inget!

Träning, trimning och fys är i full gång för att kunna möta tävlingshelgen med full kraft och ge motståndarna en match de lux!